KOLEDAR 2O1O

 

 

 

Ta koledar vam poklanjamo Planet 47 in revija Vikend ob podpori objavljenih sponzorjev in donatorjev. Ustvarili smo ga skupaj z otroki z Downovim sindromom, ki so se na delavnici pod budnim očesom mentoric plesno in likovno poglobili v letne čase. Pozivne misli v njem pa je na podlagi astroloških izračunov spisala Gaia Asta. Naj vam bo koledar v podporo in pomoč v vsakem dnevu novega leta.

Podprete nas lahko tudi vi z SMS donacijo, tako da na številko 1919 pošljete ključno besedo DS (ponudnika Mobitel in Si.mobil se odpovedujeta vsem prihodkom od tako poslanih SMS-ov), ali z nakazilom na naš bančni račun, pri katerem znesek izberete sami. V natisnjenem koledarju, izdanem 11. in 12. decembra 2009 ob Vikendu, prilogi Dela in Slovenskih novic, pa je vložena tudi položnica, na katero lahko želeni znesek vpišete sami.

Prav ves izkupiček od donacij bo namenjen skladu za gradnjo centra Planet 47, ki bo na seminarjih in druženjih, na katerih bodo sodelovali domači in tuji strokovnjaki, lahko gostil do petdeset oseb.

V ekološki vasi nad Koprom, v mirnem zaselku pod Koštabono, gradbena dela že potekajo s pomočjo sredstev, ki so nam bila zaupana na dobrodelnem koncertu 21. marca 2009, na svetovni dan Downovega sindroma.

Naši cilji so res veliki, a v majhni Sloveniji imamo to srečo, da se lahko posvetimo prav vsakemu od teh otrok.


Alan Asta, direktor
Zavoda za napredne komunikacije

NA PLANET 47